Grilliluut marinadissa


Grilliluita valitsemasi määrä
1½ dl soijakastiketta
1½ dl olutta tai viiniä
1½ dl öljyä (mistä sitten tykkäätkään)
20 g mustapippuria
kourallinen valkosipulia
3 rkl rosmariinia

Laita marinadi aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi
Laita grilliluut isoimpaan mahdolliseen minigrippipussiin ja kaada seos sinne, vedä ilmat pois ja anna marinoitua yön yli.
Onnistuu myös vakuumiletkulla jos semmoista omistaa.
Toimii myös uunivuuassa, vedät vain kelmun päälle.

Seuraavana päivänä luut liemineen uuniin 175 asteeseen (ei tarvii grillivastusta) ja anna olla pari tuntia.
Seuraavaksi jos tahdot voit nostella luut uunipellille ja grillata niitä vastuksen alla 5 min per pinta (eli käännä välillä)

Minä usein siivilöin liemen ja pakastan sen, siitä saa melko monta hyvää kastiketta aikaan

Kommentit