Rottaresepti, haudutetut rotat


Kovasti on ollut puhetta hyönteisten syömistä. Minä mieluummin söisin vaikkapa rottaa kuin torakkaa. Löysin ohjeen verkosta, lihana oli alkuperäisessä joko rotta tai orava

4 rottaa
suolaa ja pippuria
vettä

kastike

½ kuppia silputtua sipulia
½ kuppia tummaa sokeria
½ cup Worcestershire sauce
Tabasco kastiketta
1 sitruunan mehu
3 rkl sinappia
½ kuppia viiniä
valmistus

1 nylje ja puhdista rotat ja jätä ne kokonaiseksi
2 hiero pintaan suola ja pippuri
3 laita rotat pannulle ja kaada vesi rottien päälle
4 anna kypsyä 1½ tuntia huolellisesti peitettynä
5 sekoita kastikkeen ainekset ja kaada pannulle
6 kiehuta liemi tiiviimmäksi noin 30 minuuttia ilman kantta
7 jatka vielä 30 minuuttia kannen alla
9 kaada joukkoon viini ja kiehauta
10 tarjoa vihannesten kanssa

Kommentit