Rendang, indonesialaisen keittiön herkku



















750 g lihaa, leikkaa 2 x 2 cm kuutioiksi, käytin nautaa

4 dl kookosmaitoa
4 dl vettä
100 g Rendang tahna mausteskoitusta

1 paprika
1 punasipuli
4 vartta selleriä
kaada kuumaan pataan kookosmaito, vesi ja rendang tahna maustesekoitus. Sekoita aineet hyvin keskenään. lisää naudanlihakuutiot. Kun seos kiehuu lempeästi, pienennä lieden lämpötilaa.
Hauduttele seosta 1,5-2 h pienellä lämmöllä, välillä sekoitellen, kunnes liha on erittäin pehmeää.
Kun seos on hyvin paksuuntunut niin sekoita huolellisesti
lisää joukkoon paloitellut vihannekset, kiehauta ja tarjoa riisin kanssa

** Testasin myös possunlihalla, kun pidän siitä enemmän ja toimii se silläkin.
 Broileri tai kalkkuna hajoaa kypsennyksessä, joten sitä en testannut

Kommentit