3 kg lammasta, ei oo niin nokonuukaa sen määrän kanssa toimii myös esim peuranlihan kanssa
Marinadi: 1½ dl soijakastiketta 1½ dl öljyä (mistä sitten tykkäätkään) 20 g mustapippuria kourallinen valkosipulia 3 rkl rosmariinia
sulata lammas (tai jos saat tuoretta, niin ei tarvii sulatella) Laita marinadi aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi Laita lammas isoimpaan mahdolliseen minigrippipussiin ja kaada seos sinne, vedä ilmat pois ja anna marinoitua yön yli. Onnistuu myös vakuumiletkulla jos semmoista omistaa.
Kun lammas on marinoitunut ota se lämpenemään siten että saat sen
uuniin noin 20 asteisena. Tässä vaiheessa voit leikata näkyvän rasvan
pois joka voimistaa lampaan makua (se villasukka-aromi) Laita uunivuokaan ja paista lempeällä lämmöllä kunnes kypsää, valele lammasta uunissa joko punaviinillä tai kahvilla.
Kommentit
Lähetä kommentti