½ kg makaronia
½ dl korppujauhoja
3 rkl voita
½ kg juustoraastetta, saa olla melko voimakastakin
1 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl sinappijauhetta (tai sinappia)
½ tl cayenne pippuria
1 tl mustapippuria
Keitä makaronit kypsäksi sekoita maidon sekaan mausteet ja vehnäjauho,
kuumenna liedellä kiehuvaksi ja anna kypsyä jälkilämmöllä 5 min sekoita maitokastikkeen joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan ripottele pinnalle korppujauho ja muutama nokare voita.
Laita uuniin 200 astetta ja anna kypsyä noin 20-30 min.
½ dl korppujauhoja
3 rkl voita
½ kg juustoraastetta, saa olla melko voimakastakin
1 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl sinappijauhetta (tai sinappia)
½ tl cayenne pippuria
1 tl mustapippuria
Keitä makaronit kypsäksi sekoita maidon sekaan mausteet ja vehnäjauho,
kuumenna liedellä kiehuvaksi ja anna kypsyä jälkilämmöllä 5 min sekoita maitokastikkeen joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan ripottele pinnalle korppujauho ja muutama nokare voita.
Laita uuniin 200 astetta ja anna kypsyä noin 20-30 min.
Tarjoa lisäkkeeksi vaihtoehtoisesti lihaa
300 g suikaloitua kinkkua
300 g herneitä
300 g sipulia
Paista sipuli pannulla sekoita joukkoon kinkku ja herneet, anna hautua.
Mausta suolalla ja pippurilla
tai kasvissyöjän herkkulisäke
550 g pinaattia
200 g fetajuustoa
1 tl muskottia
Kiehauta pinaatti ja murenna joukkoon fetajuusto ja mausta muskotilla.
300 g suikaloitua kinkkua
300 g herneitä
300 g sipulia
Paista sipuli pannulla sekoita joukkoon kinkku ja herneet, anna hautua.
Mausta suolalla ja pippurilla
tai kasvissyöjän herkkulisäke
550 g pinaattia
200 g fetajuustoa
1 tl muskottia
Kiehauta pinaatti ja murenna joukkoon fetajuusto ja mausta muskotilla.
Kommentit
Lähetä kommentti