Gluteeniton mansikkakakku

Kuva ei kyllä voita missikisoja, mutta hyvää silti



2 dl polentasuurimoita
1 dl perunajauhoa
5 munaa
1½ dl sokeria

  1. sekoita jauhot keskenään
  2. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
  3. sekoita joukkoon kuivat aineet
  4. kaada kakkuvuokaan ja paista kypsäksi 175 asteessa. 
Laiskuuttani tein kääretortun, eli sama taikina mutta uunivuokaan. 6 min ja se oli kypsää.
  1. kostutetaan jäähdytetty pohja vaalealla mehulla (pommacilla itse asiassa)
  2. levitetään ihan ohut kerros mansikkahilloa,
  3. 1 litra viipaloituja mansikoita ja kermavaahtoa.
  4. rullataan rullalle, levitetään loppu kermavaahdosta kakun päälle ja koristetaan mansikoilla.

    Laktoositon tietty tulee jos käyttää laktoosittomia tuotteita.

Kommentit