Feta-pinaattipiirakka


Voitaikina pohja kaulitaan vuokaan,  ja esipaistetaan, (tässä kohtaa kannattais olla niitä paistoherneitä, että pohja ei valahda. Voi kyllä tehdä muropohjankin, mutta mulla sattui pakkasessa olemaan valmis voitaikina joululta,
täyte:
2 dl maustamatonta jogurttia
2 dl kevytkermaa (voi olla maitoakin)
½ dl pestoa
½ tl muskottipähkinää (raastettuna)
½ tl mustapippuria
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3 dl pinaattia (kypsää)
200 g fetajuustokuutioita
2 kpl paprikaa (kuutioituna)

  1. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään
  2. kaada piirakkapohjalle, laita uuniin ja paista kunnes täyte on hyytynyt,
  3. uunin lämpötila 125-150 °C 40-50 min

Kommentit

Lähetä kommentti