Kaalisoppa



½ kg kaalia
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana
3 varsisellerin vartta
2 rkl paprikaa
1 tl mustapippuria
1 rkl salviaa
1 rkl meiramia
1 tl kuminaa
lihalientä tarpeen mukaan

suikaloi kaali (minä teen sen juustohöylällä joku muu jollain muulla)
silppua sipuli
viipaloi muut
Ruskista jauhelija ja heitä sekaan paprika, sillä se tykkää paistua rasvassa, eli rasvaista lihaa siis mulla toi j-liha
sekoita joukkoon kaali ja paista sitä hetken aikaa, kunnes kaali on läpikuultavaa.
sekoita joukkoon muutkin ainekset ja kaava joukkoon lihaliemi (veteen lisätty kuutiokin käy, jos on kerettiläinen eikä keitä ite lientä)
mausta, oman maun mukaan, minun ehdotukset, meirami ja kumina auttaa kaasunmuodostuksen vähentämisessä siksi ne on hyvä lisätä sekaan.

Kommentit