6 munaa
6 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
6 tl kanelia
9 dl porkkanaraastetta, hienoa raastetta
300 g voita (sulatettuna)
Kuorrutus:
100 g voita
200 g sulatejuustoa (koskenlaskijaa käytän minä)
3 dl tomusokeria
Vaahdota munat ja sokeri.
Yhdistä
kuivat aineet keskenään.
Lisää
muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua
porkkanaa ja rasvaa. Sekoita tasaiseksi.
Vuoraa
korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
Paista 175
asteessa noin 40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Kuorrutuksen valmistus:
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella.
Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle
pohjalle.
Kommentit
Lähetä kommentti