2 dl puuroriisiä
8 dl kevytmaitoa
1 sipuli
1 rkl voita
1 muna
500 g possunmaksaa (jauhettuna)
3 rkl siirappia
1 dl rusinoita (voi jättää poiskin)
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl paprikaa
1/2 rkl meiramia
Keitä maksalaatikkoon tarvittava riisipuuro edellisenä iltana, jolloin saat nopeasti valmista
Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi voissa pannulla.
Silppua rusinat pieneksi
Lisää keitetyn riisin joukkoon sipuli ja loput aineet.
Kaada seos voideltuun n. 2 litran vuokaan.
ja paista 200 asteessa noin 1 tunti 30 minuuttia.
Peitä vuoka tarvittaessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa. Voit levittää pinnalle myös hieman voisula jottei laatikko kuivu
Tarjoa maksalaatikon kanssa puolukkahilloa
Kommentit
Lähetä kommentti