isomummun konjakkiplarit vegaanisena
250 g margariinia
150 g sokeria
400 g karkeaa vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 runsas rkl konjakkia
Voiteluun: kasvimaito (esim. kauramaito tai soijamaito)
Pinnalle: sokeria
Valmistusohjeet:
1. Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja siivilöi ne vaahtoon.
3. Lisää lopuksi konjakki ja sekoita tasaiseksi.
4. Anna taikinan tekeytyä viileässä noin tunnin ajan
5. Kaulitse taikina ja ota siitä lehden muotoisia leipiä.
6. Voitele kasvipohjaisella maidolla ja ripottele päälle sokeria.
7. Paista 175 °C:ssa kypsiksi (noin 10–15 min, riippuen leivän koosta ja paksuudesta).
Kommentit
Lähetä kommentti