konjakkiplarit vegaanisena

 isomummun konjakkiplarit vegaanisena 

250 g margariinia 
150 g sokeria
400 g karkeaa vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 runsas rkl konjakkia

Voiteluun: kasvimaito (esim. kauramaito tai soijamaito)
Pinnalle: sokeria

Valmistusohjeet:

1. Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja siivilöi ne vaahtoon.
3. Lisää lopuksi konjakki ja sekoita tasaiseksi.
4. Anna taikinan tekeytyä viileässä noin tunnin ajan
5. Kaulitse taikina ja ota siitä lehden muotoisia leipiä.
6. Voitele kasvipohjaisella maidolla ja ripottele päälle sokeria.
7. Paista 175 °C:ssa kypsiksi (noin 10–15 min, riippuen leivän koosta ja paksuudesta).

Kommentit