yksi puhdas marsu
½ sipulia
1 chili
3 rkl ruokaöljyä
1 rkl persiljaa
½ tl oreganoa
½ tl minttua
½ tl kuivattua kehäkukkaa
½ dl saksanpähkinöitä
½ tl suola
50 g voita
Sekoita mausteet ja öljy sekä hienonnettu chili ja laita ne marsun sisälle
voitele marsu voilla (vaihtoehtoisesti voit kääriä sen pekoniin, mutta se peittää marsun hienon aromin)
Aseta elukka
uunivuokaan ja paista se kypsäksi"
Sekoita salaatti ohueksi viipaloiduista
tomaateista, sipulista ja salaatinlehdistä ja asettele marsu niiden päälle
lämpinänä tarjoa keitettyjen perunoiden tai keitetyt maniokin kanssa
Riippuen marsun koosta yleensä yksi marsu on riittävä annos yhdelle ruokailijalle.
Suurikokoisesta riittää kahdellekin.
Riippuen marsun koosta yleensä yksi marsu on riittävä annos yhdelle ruokailijalle.
Suurikokoisesta riittää kahdellekin.
mistä ihmeestä sinä olet löytänyt paistettavan marsun?!?!
VastaaPoistaMarsu on Perussa perinneruokaa
Poistakauheaa tämä tämmöinen
VastaaPoistaTäältä löydät lisää
Poistahttps://trexperienceperu.com/blog/guinea-pig-recipe